Hoe het begon


Waar de vroegere Proxi Delhaize was is het allemaal begonnen.

Het gebouw werd in zijn totaliteit verkocht na lange leegstand. Nadien werd het terug te koop gesteld in delen. Wij hebben het gelijkvloers gekocht en zijn na aankoop beginnen zwoegen aan de verbouwingen die maanden geduurd hebben. Was me dat een werk zeg, 6 maanden dag in, dag uit aan gewerkt. Wat je zoal allemaal tegenkomt, van onvoorziene zaken, niet te geloven. Maar uiteindelijk werd de zaak geopend op 28 augustus 2007. De meeste van onze klanten, kennen ze nog wel en anders hier nog enkele foto's.

10 jaar later toch gedacht aan een opfrissing, maar ja een beetje opsmukken zal wel goed zijn zeker. Maar eens men er aan begint gaat men verder denken. Dus weer een paar maanden dicht en dan de heropening op 9 fefruari 2018.

Voor diegenen die er niet bij waren, deze foto's zijn genomen op de heropenings dag.

Na het ernstige coronavirus hebben we lang nagedacht over een updates van onze zaak en zo hebben wij besloten om onze smaak uit te breiden. Zo zijn we aan idee gekomen om een pizzeria met een brasserie te combineren.


Op zo manier willen we u graag laten weten dat we nu ook smaak van Franse, Belgishe en Aziatische keuken hebben.

Zo zijn we ook van plan om weer opnieuw verbouwing te doen.

Het doel is om meer ruimte en comfort te bieden en tegelijkertijd een terras te creëren.

ONZE TEAM VERWELKOMT U VAN HARTE

unsplash